Zakelijk - jouw winkelkast

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zakelijk

Info

Jouw Winkelkast voor de ondernemer

Sinds 7 maart 2015 is Jouw Winkelkast in Tilburg geopend. Een plek om nieuwe, tweedehands of zelfgemaakte spullen te verkopen. Een plek waar particulieren hun overtollige huisraad kunnen verkopen, tevens ook een plek waar ondernemers van plaatselijke winkeltjes of webshops meer zichtbaarheid kunnen creëren binnen Tilburg. Jouw Winkelkast trekt dagelijks vele nieuwe bezoekers en kopers. Het is een aantrekkelijke, laagdrempelige winkel om heerlijk rond te snuffelen en voor leuke prijsjes hebbedingetjes aan te schaffen.

Jouw Winkelkast Zakelijk wil voor ondernemers in Tilburg & omgeving een winkel zijn waar je een tweede verkooppunt van je winkel creëert. Je mag je kast op je eigen manier vormgeven, zelf je artikelen prijzen en verwijzen naar je eigen winkel/webshop/galerij. Het is dus een leuke manier van verkopen maar ook een goedkope manier om reclame te maken. Opbrengst van de verkoop is bovendien 100% voor u.

Wij zouden het leuk vinden om u als ondernemer te verwelkomen in onze winkel. Op de website kunt u een impressie krijgen wie wij zijn en hoe ons concept precies in elkaar steekt.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu