Verkooptips - jouw winkelkast

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verkooptips

Info

Hier enkele verkooptips op een rijtje


* Zorg ervoor dat je kwalitatief goede artikelen verkoopt. Bedenk of je zelf het artikel zou willen kopen. Prijs de artikelen niet te hoog. Vraag je af wat je zelf bereid zou zijn om daarvoor te betalen.

* Hoe de winkelkast eruit ziet, heeft veel invloed op het verkopen van spullen. Zorg dat je winkelkast netjes en overzichtelijk is en stop de kast niet te vol; dit geeft een rommelige aanblik. Vergeet niet dat je niet persé de eerste dag alle spullen hoeft neer te zetten, want je kunt tijdens de huurperiode spullen toevoegen.

* Je kunt de prijzen van je artikelen altijd tijdens de huurperiode wijzigen. Dit moet echter wel gebeuren met het plaatsen van een nieuwe prijskaart met de nieuwe prijs. Spullen met doorgestreepte of onduidelijke prijzen kunnen niet worden verkocht.

* Het is aan te raden een omschrijving van een artikel op de prijskaart te zetten. Mocht het zo zijn dat een prijskaart van een artikel losraakt, dan kan er aan de hand van de prijskaart met een goede omschrijving worden gecontroleerd of het om het juiste artikel gaat. Ook wordt de kans kleiner dat iemand de prijskaart tussen artikelen wisselt. Gebruik details in de omschrijving, bijvoorbeeld “CD Genesis – Album” i.p.v. “CD”.

* Als je je eigen hangers meebrengt, voorzie ze met je naam en het liefst ook met het kastnummer.

* Helaas nemen mensen spullen mee in hun handen en beslissen halverwege om ze toch niet te kopen. Controleer daarom of er in de winkel nog spullen van jou in andere kasten staan/hangen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu