jouw winkelkast

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bij Jouw winkelkast heeft iedereen de mogelijkheid om tweedehandse, nieuwe of zelfgemaakte spullen te kopen en te verkopen in onze ruime winkel.

Er zijn veel mensen die spullen kopen en verkopen via Marktplaats.nl maar er zijn ook een paar nadelen aan verbonden. Je kunt het artikel van te voren niet zien, kleding of schoenen kun je niet passen en verzending per post is vrij duur. Wij bieden hiervoor een oplossing.

Je huurt bij ons een winkelkast, je ontvangt van ons barcode/prijsstickers waar je de verkoopprijs op zet, je etaleert je spullen op een leuke manier in de kast, en wij verkopen deze voor jou. Na afloop van de huur periode krijg je de volledige opbrengst van je verkochte spullen uitbetaald.

Je vindt in onze winkel steeds een wisselend aanbod van nieuwe en tweedehandse spullen maar ook erg mooie artikelen van hobbyisten en webwinkels.

Wil je kleding passen dan is dat geen probleem, er is een pashokje aanwezig, voor de kinderen is er een kinderhoekje en we hebben een grote tafel in de winkel staan waar je heerlijk kunt zitten om een kopje koffie of thee te drinken.

Wij zitten achter de Westermarkt (naast Wibra) waar voldoende gratis parkeergelegendheid is.

Je huur bij ons al je eigen winkelkast v.a. €.12,50 per week.


                                            
                                       
KLIK HIER OM JE EIGEN WINKELKAST TE RESERVEREN


              
   

                                     


                                                
  
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu